Matematik
svær ligning
08. november 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hej, jeg har lidt svært med, at regne følgende ligning ud:
7,7 * x * 7,7 * 4,18 * (-9) + 100 * 4,18 * (-9) =
7,7 * x * 7,7 * 4,18 * (-9) + 100 * 4,18 * (-9) =
Svar #1
08. november 2007 af Lisa02 (Slettet)
hov..
7,7 * x * 7,7 * 4,18 * (-9) + 100 * 4,18 * (-9) = 0
7,7 * x * 7,7 * 4,18 * (-9) + 100 * 4,18 * (-9) = 0
Svar #3
08. november 2007 af dnadan (Slettet)
#2 hvilket jo så var fuldstændig ubrugeligt...
#1
Du har ligningen:
7,7 * x * 7,7 * 4,18 * (-9) + 100 * 4,18 * (-9) = 0
flyt alt dét. der ikke har noget med x at gøre over på højre side:
7,7 * x * 7,7 * 4,18 * (-9)=-100 * 4,18 * (-9)
Det ses, at der kan divideres med 4,18*(-9) på begge sider:
7,7 * x * 7,7=-100
<=>
7,7^2*x=-100
<=>
x=-100/(7,7^2)
#1
Du har ligningen:
7,7 * x * 7,7 * 4,18 * (-9) + 100 * 4,18 * (-9) = 0
flyt alt dét. der ikke har noget med x at gøre over på højre side:
7,7 * x * 7,7 * 4,18 * (-9)=-100 * 4,18 * (-9)
Det ses, at der kan divideres med 4,18*(-9) på begge sider:
7,7 * x * 7,7=-100
<=>
7,7^2*x=-100
<=>
x=-100/(7,7^2)
Svar #5
19. november 2007 af volcom1
jo men man får ikke meget forståelse ud af at få et resultat i hovedet, man skal have noget forklaring da det er det som giver forståelse, du kender jo udtrykket hvor manden lærte at fiske i stedet for at få en enkelt fisk, man skulle jo gerne kunne overleve en anden gang
Skriv et svar til: svær ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
