Matematik

Hvad menes der, med denne opgave

10. november 2007 af kim19 (Slettet)
Jeg har fået denne opgave, forstår ikke helt hvad de mener:

Bestem - i de tilfælde hvor det er muligt - fortegnet for

(x-2)(y+3), når x > 2 og y < -3

Ved slet ikke hvad jeg skal gøre i denne opgave.
Håber en kan hjæpe mig på vej.

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2007 af mathon

for
x > 2 og y < -3

sign(x-2) = 1 eller skrevet (+)
sign(y+3) = -1 eller skrevet (-)

fortegnet for (x-2)(y+3) = (+)*(-)=(-)

Svar #2
10. november 2007 af kim19 (Slettet)

Forstår det slet ikke, sorry. kan du skærer det mere ud i pap

Svar #3
10. november 2007 af kim19 (Slettet)

svaret på denne opgave er 1 og -1 ik ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2007 af mathon

svaret er: fortegnet er "minus" for x > 2 og y < -3

Svar #5
10. november 2007 af kim19 (Slettet)

sign hvad betyder det nu ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. november 2007 af mathon

det engelsek "sign" = tegn, i betydningen fortegn

på TI-89 benyttes

sign(x)= -1, for x<0
sign(x)= +-1, for x=0
sign(x)= 1, for x>0

Skriv et svar til: Hvad menes der, med denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.