Engelsk
Nutid og datid - simpel tid og udvidet tid
13. november 2007 af
Kloge (Slettet)
Hej allesammen.. Er der nogen der gider rette de her sætninger for mig...
1)Min far var ved at lave mad, da min bror kom hjem = My father was cooking, when my brother came home.
2)Han laver lektier hver dag = He does homework every day.
3)Lige nu taler han med naboen = Just now he is talking with the neighbour.
4)De aftalte at modes en gang om ugen = They arranged to meet once a week.
5)Vi var ved at spise aftensmad, da en eller anden bankede på døren = We were eating dinner when some one was knocking on the door.
6)Det er ved at blive mørkt = It is getting dark.
7)Han sad og røg, da jeg så ham = He sat smoking, when I saw him.
8)Han smilede, da jeg spurgte, om han kendte Ursula = He smiled, when I asked, if he knew Ursula.
9)Hvor er hun? Hun er ved at male døren = Where is she? She is painting the door.
10)De så tv, da de hørte bilen = They saw TV, when they heard the car.
1)Min far var ved at lave mad, da min bror kom hjem = My father was cooking, when my brother came home.
2)Han laver lektier hver dag = He does homework every day.
3)Lige nu taler han med naboen = Just now he is talking with the neighbour.
4)De aftalte at modes en gang om ugen = They arranged to meet once a week.
5)Vi var ved at spise aftensmad, da en eller anden bankede på døren = We were eating dinner when some one was knocking on the door.
6)Det er ved at blive mørkt = It is getting dark.
7)Han sad og røg, da jeg så ham = He sat smoking, when I saw him.
8)Han smilede, da jeg spurgte, om han kendte Ursula = He smiled, when I asked, if he knew Ursula.
9)Hvor er hun? Hun er ved at male døren = Where is she? She is painting the door.
10)De så tv, da de hørte bilen = They saw TV, when they heard the car.
Svar #1
13. november 2007 af -Zeta- (Slettet)
(...) = indsættes
/.../ = slettes
1) My father was cooking/,/ when my brother came home.
2) He does (his) homework every day.
3) /Just/(Right) now he is talking with the neighbour.
4) They /arranged/(agreed) to meet once a week.
5) We were eating dinner when /some one/(somebody) /was/ knock/ing/(ed) on the door.
7) He sat smoking/,/ when I saw him.
8) He smiled/,/ when I asked (him)/,/ if he knew Ursula.
10) They (were)/saw/ (watching) TV/,/ when they heard the car.
/.../ = slettes
1) My father was cooking/,/ when my brother came home.
2) He does (his) homework every day.
3) /Just/(Right) now he is talking with the neighbour.
4) They /arranged/(agreed) to meet once a week.
5) We were eating dinner when /some one/(somebody) /was/ knock/ing/(ed) on the door.
7) He sat smoking/,/ when I saw him.
8) He smiled/,/ when I asked (him)/,/ if he knew Ursula.
10) They (were)/saw/ (watching) TV/,/ when they heard the car.
Skriv et svar til: Nutid og datid - simpel tid og udvidet tid
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
