Matematik

Beregning af integral, 2 stamfunktioner

14. november 2007 af Klodsinen (Slettet)
Hej,

Jeg har brugt for at lille skub i den rigtige retning. Jeg har givet en funktion f

f(x)=1-2*COS(x)

Til denne skal jeg finde de to stamfunktioner, hvis grafer har første aksen som tangent.

Jeg har pt kun fundet den generelle stamfunktion

F(x)x-2SIN(x)+k

Hvordan bestemmer jeg så de to specifikke stamfunktioner?

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2007 af dnadan (Slettet)

løs ligningen
F'(x)=f(x)=0

Svar #2
14. november 2007 af Klodsinen (Slettet)

Hvordan kan

x=COS^-1(1/2) giver 2 løsninger

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2007 af Isomorphician

cos(60) = 0,5
cos(360-60) = 0,5

Svar #4
14. november 2007 af Klodsinen (Slettet)

Åh ja, det er self rigtigt

Svar #5
14. november 2007 af Klodsinen (Slettet)

Ej, det giver da noget bøvl - den inverse cos kan jo kun beregnes i intervallet -1 til 1

Skriv et svar til: Beregning af integral, 2 stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.