Matematik

Funktion htx b

15. november 2007 af neozinck (Slettet)
Funktion givet ved f(x)=-0.25x^2+2x-1.
Gør rede for at linjen med ligningen y=2x-1 er tangent til grafen for f... ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2007 af Isomorphician

Sæt de to funktioner lig hinanden og se hvor mange skæringspunkter de har. Find det punkt hvor de har skæringspunkt, og se om hældningskoefficienterne skulle være ens.

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2007 af Isomorphician

rettelse:
hældningskoefficienterne på y = 2x - 1, f'(x)

Svar #3
15. november 2007 af neozinck (Slettet)

ups... ja det er rigtigt.. tak

Skriv et svar til: Funktion htx b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.