Matematik
Ligning
15. november 2007 af
Nick8 (Slettet)
Hej jeg er i tvivl om hvordan man løser denne ligning:
x^2-x-6=0
Jeg har prøvet med 0 reglen og at adskille leddet med x^2 fra konstant leddet, og jeg kan stadig ikke finde ud af det..
Så derfor ville jeg sætte pris på hvis nogen gad at hjælpe mig, tak.
x^2-x-6=0
Jeg har prøvet med 0 reglen og at adskille leddet med x^2 fra konstant leddet, og jeg kan stadig ikke finde ud af det..
Så derfor ville jeg sætte pris på hvis nogen gad at hjælpe mig, tak.
Svar #3
15. november 2007 af Sherwood (Slettet)
Ja. Kunne måske have skrevet den. Bagefter sætter du bare diskrimanten ind i formlen:
x=(-b-+sqrt(d))/(2a)
-+ betyder at du først skal lægge til. Og så bruge formlen igen og trække fra. Så skulle du gerne få begge rødder.
x=(-b-+sqrt(d))/(2a)
-+ betyder at du først skal lægge til. Og så bruge formlen igen og trække fra. Så skulle du gerne få begge rødder.
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
