Tysk
et par tyske ord
17. november 2007 af
ayyildiz-dk (Slettet)
jeg er i gang med at læse en tysk tekst.. jeg kunne ikke finde følgende ord i ordbogen.. hvis i vil skrive ordnes betydning ville det være en stor hjælp =)
gesetzt
gefallen
laßt
doch
Bürschchen
eben
gelacht
ärgerte
sollen
Bauern
Rüben
räumte
Luftschulzkeller
Kriegsgeschichten
tat
gesetzt
gefallen
laßt
doch
Bürschchen
eben
gelacht
ärgerte
sollen
Bauern
Rüben
räumte
Luftschulzkeller
Kriegsgeschichten
tat
Svar #2
17. november 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)
..Mærkeligt, jeg kunne næsten finde alle ordene i ordbogen...
gesetzt = sidde
gefallen = falde
laßt = lade være med
doch = dog
Bürschchen = dreng eller fyr
eben = jævn, plan, lige, flad
gelacht = latter
ärgerte = ærgrelse
sollen = skal
Bauern = bonde
Rüben = roe
räumte = rum
Luftschulzkeller = ???
Kriegsgeschichten = Krieg,krig, og schicten, lægge i lag
gesetzt = sidde
gefallen = falde
laßt = lade være med
doch = dog
Bürschchen = dreng eller fyr
eben = jævn, plan, lige, flad
gelacht = latter
ärgerte = ærgrelse
sollen = skal
Bauern = bonde
Rüben = roe
räumte = rum
Luftschulzkeller = ???
Kriegsgeschichten = Krieg,krig, og schicten, lægge i lag
Svar #3
17. november 2007 af ayyildiz-dk (Slettet)
min ordbog er elektronisk.. det nok derfor så.. men mange tak
Svar #5
17. november 2007 af danielruhmann (Slettet)
Tarzan, husk at kigge pä tiden...
gesetzt = sat
gefallen = faldet
laßt = (2 person flertal af "Lassen")
doch = dog
Bürschchen = dreng eller fyr
eben = jævn, plan, lige, flad
gelacht = grint
ärgerte = drillede
sollen = skal
Bauern = bondemänd
Rüben = roe
räumte = ryddede
Luftschulzkeller = luftskyttekälder
Kriegsgeschichten = Krigshistorie
tat = gjorde
gesetzt = sat
gefallen = faldet
laßt = (2 person flertal af "Lassen")
doch = dog
Bürschchen = dreng eller fyr
eben = jævn, plan, lige, flad
gelacht = grint
ärgerte = drillede
sollen = skal
Bauern = bondemänd
Rüben = roe
räumte = ryddede
Luftschulzkeller = luftskyttekälder
Kriegsgeschichten = Krigshistorie
tat = gjorde
Skriv et svar til: et par tyske ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
