Kemi
HJÆLP MIG NUUUU :(
19. november 2007 af
crew (Slettet)
Er der ikke nogen der vil hjælpe mig med at finde frem til et resultat?
Beregn pH i en 1,8 M Ba(OH)2.
Og Beregn [H3O+] i en opløsning med pH=3.24
Jeg skal vel bruge formlen pH=-log?
please hjælp. For jeg kan ikk finde ud af det
Beregn pH i en 1,8 M Ba(OH)2.
Og Beregn [H3O+] i en opløsning med pH=3.24
Jeg skal vel bruge formlen pH=-log?
please hjælp. For jeg kan ikk finde ud af det
Svar #1
19. november 2007 af Larsendrengen (Slettet)
Drop dobbeltposteringer !
Brug: pH = 14-pOH du kan jo nemt udregne [OH-] i 1,8 M Ba(OH)2
Og pH = -log[H3O+], isoler [H3O+].
Brug: pH = 14-pOH du kan jo nemt udregne [OH-] i 1,8 M Ba(OH)2
Og pH = -log[H3O+], isoler [H3O+].
Skriv et svar til: HJÆLP MIG NUUUU :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
