Matematik
opstil en ligning, der angiver sammenhængen mellem E og y
22. november 2007 af
noveau (Slettet)
LogE=2,4m-1,2
y=1,4*10^5*0,1288^m
Begge ligninger er fælles om m. Så jeg prøvede at isolere m for hver ligning og sætte dem lig hinanden. Men resultaterne bliver utroligt underlige.
En der kan hjælpe?
y=1,4*10^5*0,1288^m
Begge ligninger er fælles om m. Så jeg prøvede at isolere m for hver ligning og sætte dem lig hinanden. Men resultaterne bliver utroligt underlige.
En der kan hjælpe?
Svar #1
22. november 2007 af Plooki (Slettet)
Isoler M i den ene og sæt så denne værdi ind i den anden, er du med :b ?
Svar #2
22. november 2007 af noveau (Slettet)
havde jeg faktisk gjort en gang :D .. det blev
y=1,4*10^5*0,1288^(LogE/2,4)+1,2)
kan vi blive enige om det?
y=1,4*10^5*0,1288^(LogE/2,4)+1,2)
kan vi blive enige om det?
Svar #3
22. november 2007 af dnadan (Slettet)
ikke helt, husk at:
LogE=2,4m-1,2 <=> LogE+1.2=2.4m <=> (LogE+1.2)/2.4=m
og i øvrigt, overvej om funktionen kan gøre lidt pænere:)
LogE=2,4m-1,2 <=> LogE+1.2=2.4m <=> (LogE+1.2)/2.4=m
og i øvrigt, overvej om funktionen kan gøre lidt pænere:)
Skriv et svar til: opstil en ligning, der angiver sammenhængen mellem E og y
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
