Matematik
haster!! Forskellen på linære,eksponentiel og potensfunktion
25. november 2007 af
sara-st (Slettet)
Jeg skal forklare forskellen på en linære, eksponentiel funktion og en potens funktion.
Nogen der ved hvad det er? er nemlig på bar bund og skal bruge det til mandag :-(
På forhånd tak!
Nogen der ved hvad det er? er nemlig på bar bund og skal bruge det til mandag :-(
På forhånd tak!
Svar #1
25. november 2007 af mrwoodfield (Slettet)
lineær: f(x)=ax+b
Eksponentiel: f(x)=b*a^x
Potens: f(x)=b*x^a
håber det kan bruges;)
Eksponentiel: f(x)=b*a^x
Potens: f(x)=b*x^a
håber det kan bruges;)
Svar #2
25. november 2007 af sara-st (Slettet)
Ikke helt desværre :-(
Har de forskellige funktioner med, men tænkte mere forskellen i praksis. Skal forklare forskellen med ord, og det ved jeg nemlig ikke hvordan jeg gør
Har de forskellige funktioner med, men tænkte mere forskellen i praksis. Skal forklare forskellen med ord, og det ved jeg nemlig ikke hvordan jeg gør
Skriv et svar til: haster!! Forskellen på linære,eksponentiel og potensfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
