Matematik
et koordinatsær bestemmes, uden hjælpemidler 1.025
25. november 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
I et koordintsæt med begyndelsespunkt O har en ret linje l parameterfremstillingen
x=3+2t
y=4+1t
og et punkt Q har koordinatsættet (3,4).
Koordinatsættet til det punkt P på l, for hvilket vinkel POQ er ret bestemmes...
Hvad gør jeg?
x=3+2t
y=4+1t
og et punkt Q har koordinatsættet (3,4).
Koordinatsættet til det punkt P på l, for hvilket vinkel POQ er ret bestemmes...
Hvad gør jeg?
Svar #1
25. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Tjek https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=427025.
Tjek https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=427025.
Svar #2
25. november 2007 af Katrine1912 (Slettet)
jeg forstår ikke helt den løsning der er fundet, da p ikke ligger på l
Svar #3
25. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jamen du skriver da at p ligger på l, så du må lige bestemme dig.
Jamen du skriver da at p ligger på l, så du må lige bestemme dig.
Skriv et svar til: et koordinatsær bestemmes, uden hjælpemidler 1.025
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
