Kemi
patialtryk - ligther
26. november 2007 af
alberte2 (Slettet)
Hey.
Jeg skal beregne ligevægtskonstanten under standartbetingelser.
Jeg har fået oplyst:
C4H10(l) = C4H10(g) deltaH=24.3kJ/mol og deltaG= -0.02
Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal finde partialtrykket af C4H10, når jeg ikk har volumet. kan godt være jeg slet ikk skal bruge det, men?
Ja, please, en eller anden hjælp
Jeg skal beregne ligevægtskonstanten under standartbetingelser.
Jeg har fået oplyst:
C4H10(l) = C4H10(g) deltaH=24.3kJ/mol og deltaG= -0.02
Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal finde partialtrykket af C4H10, når jeg ikk har volumet. kan godt være jeg slet ikk skal bruge det, men?
Ja, please, en eller anden hjælp
Svar #1
26. november 2007 af Marie+Louise (Slettet)
Har du opgivet T?
Du skal bruge deltaG = -R*T*lnK. Du ved desuden at K = p(C4H10).
Du skal bruge deltaG = -R*T*lnK. Du ved desuden at K = p(C4H10).
Skriv et svar til: patialtryk - ligther
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
