Matematik
7. klasse ligning
26. november 2007 af
steger100 (Slettet)
Kan nogen hjælpe mig med den her :
Mathilde og Mads har tilsammen 17 videobånd. Mathilde har x bånd. Mads har 5 bånd flere end Mathilde.
Hvor mange bånd har de hver ?
TUSIND TAK !!!
Hilsen,
Mark
Mathilde og Mads har tilsammen 17 videobånd. Mathilde har x bånd. Mads har 5 bånd flere end Mathilde.
Hvor mange bånd har de hver ?
TUSIND TAK !!!
Hilsen,
Mark
Svar #1
26. november 2007 af Mikkat (Slettet)
Hvis Mathilde har x bånd, har Mads x+5 bånd
Prøv selv at stille ligningen op nu
Prøv selv at stille ligningen op nu
Svar #3
26. november 2007 af Mikkat (Slettet)
Nej, ligningen er x + (x+5) = 17
Dvs. 2x+5 = 17
Løses - så er x=6
Så dit facit er OK
Dvs. 2x+5 = 17
Løses - så er x=6
Så dit facit er OK
Skriv et svar til: 7. klasse ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
