Matematik

linje

27. november 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvordan skal jeg gribe sådan en opgave an?

Jeg skal bestemme tallet k, på denne linje: 2x+4=14

Jeg ved, at man finder k ved brug af denne ligning: k=y/x

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2007 af mathon

denne linje 2x+4=14 betyder vel y = 2x+4 = 14

2x+4=14 divider med 2

x+2=7

x = 5

k = y/x = 14/5 = 28/10 = 2,8


Skriv et svar til: linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.