Support
Kan ikke søge med Æ Ø og Å
27. november 2007 af
katrine6710 (Slettet)
Hver gang jeg søger et ord under opgaver som der er enten æ ø eller å i, så kan den kun vise de første tyve, fordi derefter ændrer den bogstavet så der ikke kan findes flere opgaver.
Virker måske uforståeligt, men er der nogen der ved hvordan jeg ændrer det?
Virker måske uforståeligt, men er der nogen der ved hvordan jeg ændrer det?
Svar #1
27. november 2007 af kleif
Det er selvfølgelig en fejl du ikke kan.
Til fejlen er rettet, kan du imidlertidigt vige uden om den.
Når du fx har søgt på en opgave, står der fx dette oppe i adresselinien:
https://www.studieportalen.dk/Opgaver/Search.aspx?query=%c3%b8velse&category=-1&content=False&order=Title&asc=True&grade=-1&type=-1&theme=-1&page=1
Så kan du fx ændre "page=1" til "page=2" til sidst i adresselinien for at komme til side 2 osv.
Nu ser jeg også lige, at den erstatter links inde i en 'code' tag, det skal der vist også kigges på.
Til fejlen er rettet, kan du imidlertidigt vige uden om den.
Når du fx har søgt på en opgave, står der fx dette oppe i adresselinien:
https://www.studieportalen.dk/Opgaver/Search.aspx?query=%c3%b8velse&category=-1&content=False&order=Title&asc=True&grade=-1&type=-1&theme=-1&page=1
Så kan du fx ændre "page=1" til "page=2" til sidst i adresselinien for at komme til side 2 osv.
Nu ser jeg også lige, at den erstatter links inde i en 'code' tag, det skal der vist også kigges på.
Skriv et svar til: Kan ikke søge med Æ Ø og Å
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.