Matematik
skal finde en ligning for funktionen
27. november 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
x=2t-2sint
y=2-2cost
jeg skal finde en ligning for funktionen, da jeg skal beregne arealet! Hvordan gør jeg?
y=2-2cost
jeg skal finde en ligning for funktionen, da jeg skal beregne arealet! Hvordan gør jeg?
Svar #1
27. november 2007 af peter lind
Du kan isolere t i den første ligning og sætte den ind i den anden;men dette er slet ikke nødvendig til den givne opgave. Der gælder:
)dx(t)= \int f(y(t)) \frac {dx)}{dt}dt$)
Svar #2
27. november 2007 af Katrine1912 (Slettet)
0kay, og hvad er grænserne så? Hvor har du fundet den formel?
Svar #3
27. november 2007 af peter lind
Det svarer til integration af ved substitution. Grænserne skal behandles på samme måde.
Skriv et svar til: skal finde en ligning for funktionen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
