Matematik
ligning
28. november 2007 af
Joachim_olsen (Slettet)
f(t)=7sin(2pi+1)
a)hvordan bestemmer jeg vinkelfrekvens og periode for svingningen
b) hvordan bestemmer jeg Vm(f)
c) og hvordan bestmmer jeg den mindste positive værdi af t for hvilken funktionen er maksimal
a)hvordan bestemmer jeg vinkelfrekvens og periode for svingningen
b) hvordan bestemmer jeg Vm(f)
c) og hvordan bestmmer jeg den mindste positive værdi af t for hvilken funktionen er maksimal
Svar #2
28. november 2007 af bboblzs (Slettet)
Der mangler en helt del info før at vi skal have en chance for at hjælpe dig.
Svar #4
30. november 2007 af mathon
f(t) = 7*sin(2pi*t+1) til sammenligning med
f(t) = A*sin(w*t+beta)
ses, at
vinkelfrekvensen = vinkelhastigheden
w = 2pi
Vm(f) = [-7;7], da sin varierer mellem -1 og +1
den mindste positive værdi af t for hvilken funktionen er maksimal
7*sin(2pi*t+1) = 7 og t€[0;2pi[
sin(2pi*t+1) = 1
2pi*t+1 = pi/2
2pi*t = pi/2-1
t = (pi/2-1)/(2pi) = (1/4)-(1/(2pi)) = 0,090845
f(t) = A*sin(w*t+beta)
ses, at
vinkelfrekvensen = vinkelhastigheden
w = 2pi
Vm(f) = [-7;7], da sin varierer mellem -1 og +1
den mindste positive værdi af t for hvilken funktionen er maksimal
7*sin(2pi*t+1) = 7 og t€[0;2pi[
sin(2pi*t+1) = 1
2pi*t+1 = pi/2
2pi*t = pi/2-1
t = (pi/2-1)/(2pi) = (1/4)-(1/(2pi)) = 0,090845
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
