Matematik
løse ligningen f ' (x)= - 480
03. december 2007 af
aviaaja (Slettet)
Jeg har en regneforskrift på 97,3807 * x^-1,005
Jeg skal omregne det til f'(x), hvordan?
Jeg skal også løse f'(x)=-480, hjælp mig.....
Jeg skal omregne det til f'(x), hvordan?
Jeg skal også løse f'(x)=-480, hjælp mig.....
Svar #3
03. december 2007 af mathon
-97,8676*x^(-2,005) = -480
x^(-2,005) = (-480/(-97,8676) = 4,90459
x = 4,90459^(-1/2,005) = 0,452439
x^(-2,005) = (-480/(-97,8676) = 4,90459
x = 4,90459^(-1/2,005) = 0,452439
Svar #4
03. december 2007 af janko (Slettet)
det er netop som mathon skriver
nu skal du blot løse
f`(x) = -480
altså
-97,8676*x^(-2,005) = -480
x = må du så finde :D
nu skal du blot løse
f`(x) = -480
altså
-97,8676*x^(-2,005) = -480
x = må du så finde :D
Skriv et svar til: løse ligningen f ' (x)= - 480
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
