Samfundsfag

Cuba-krisen betydning for den kolde krig

03. december 2007 af aec (Slettet)
er der nogle der kan komme med nogle små guldkorn eller nogle der måske har arbejdet med emnet før, som kan fortælle lidt om Cuba-krisen betydning for den kolde krig :) ville være en stor hjælp da jeg skal til at begynde på nyt emne at arbejde med. i er også velkommen til at skrive nogle gode links man kan arbejde med.
på forhånd mange 1000 tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2007 af puffersystem (Slettet)

Jeg kender ikke ligefrem nogle links, men der er en Dokumentarfilm, som hedder 13-days´. Filmen Drejer sig kun om den kolde krig, og de fleste scener og replikker er noget, som er sket i virkeligheden. Den er virkelig go'. Opfordrer alle til at se den, især dem som skal arbejde med emnet cuba krisen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2007 af Marcus (Slettet)

Cuba krisen symboliserer jo hele kulminationen på den kolde krig. Det var tæt på en regulær atom-krig, hvis ikke det var fordi russerne fik "kolde fødder" og vente skuden. Herefter kan man sige, at den kolde krig langsomt nedtrappedes.

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2007 af Epimetheus (Slettet)

Du kan søge lidt på leksikon.org - men husk at være kildekritisk; det er et erklæret socialistisk leksikon og derfor meget tendentiøst i denne kontekst

Skriv et svar til: Cuba-krisen betydning for den kolde krig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.