Matematik
Løsning af anden ordens differentielligning.
03. december 2007 af
An-ders (Slettet)
Hej.
Jeg skal gennemgå teorien for løsning af anen ordens differentiallignier af formen y''=ay+by' , hvir a og b er konstanter.
er der nogle der har et lille præg om hvordan dette kan gøres?
Jeg skal gennemgå teorien for løsning af anen ordens differentiallignier af formen y''=ay+by' , hvir a og b er konstanter.
er der nogle der har et lille præg om hvordan dette kan gøres?
Svar #1
03. december 2007 af sigmund (Slettet)
Ja, se http://math.furman.edu/~dcs/book/c8pdf/sec84.pdf for at få en idé.
Svar #2
03. december 2007 af An-ders (Slettet)
jeg prøver engang.. jeg er lidt i tvivl omkring det med y''=ay+by'
Skriv et svar til: Løsning af anden ordens differentielligning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
