Matematik
Trigonometri - lille problem
04. december 2007 af
JoachimD (Slettet)
Hej
Jeg har en opgave, der lyder:
2.001
I en trekant ABC er vinkelC ret. Endvidere er siden b=3, og vinkelhalveringslinjen Va = 4
a) Tegn en model af situationen, og bestem de ukendte sider og vinkler i trekant ABC
---------------------
Jeg har scannet et billede ind af min opgave - som lader til at indeholde en fejl:
http://aycu24.webshots.com/image/34103/2003594234515333680_rs.jpg
Jeg har en opgave, der lyder:
2.001
I en trekant ABC er vinkelC ret. Endvidere er siden b=3, og vinkelhalveringslinjen Va = 4
a) Tegn en model af situationen, og bestem de ukendte sider og vinkler i trekant ABC
---------------------
Jeg har scannet et billede ind af min opgave - som lader til at indeholde en fejl:
http://aycu24.webshots.com/image/34103/2003594234515333680_rs.jpg
Svar #2
04. december 2007 af peter lind
Det er din kontrol, der er gal. b*sin(C)/sin(B) skal skam ikke være b.
Skriv et svar til: Trigonometri - lille problem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
