Kemi

molarmasse

07. juni 2004 af Nn (Slettet)
Hvad er molarmassen for butan og propan...?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2004 af Peter B (Slettet)

Det kan man jo slå op eller regne ud, hvis man har et periodisk system.

Svar #2
07. juni 2004 af Nn (Slettet)

Ja men det er det jeg ikke har..så hvis der var en som havde, håbede jeg der var en som ville hjælpe.

PÅ forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2004 af MastMovie (Slettet)

Molarmassen for C er 12,011 g/mol
Molarmassen for H er 1,008 g/mol

Så kan du jo prøve at regne det ud....

Svar #4
08. juni 2004 af Nn (Slettet)

OK tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. august 2012 af LasseNoerskov (Slettet)

Jeg har i et teknologiprojekt udviklet et hjælpeværktøj til udregning af molarmasse, som kan hjælpe dig med at løse reaktioner betydeligt hurtigere.


Du kan se mere her: http://facebook.com/ChemicalCalculator

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. august 2012 af mathon

 hurtigere med

                      Define k = {12.011,1.008}

         propan C3H8

                           sum({3,8}*k) g/mol = 44,097 g/mol

         butan C4H10

                           sum({4,10}*k) g/mol = 58,124 g/mol


Skriv et svar til: molarmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.