Matematik

Isolering af x

06. december 2007 af Spiderpig (Slettet)
170000=340000*0,79^x

Jeg skal have isoleret x. Men kan ikke huske hvordan man gør.

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2007 af josemaria (Slettet)

y=c*(k^x) har løsningen:

x= ln(y/c)/ln(k), ln(y/c)>0

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2007 af josemaria (Slettet)

fodfejl:

ln(y/c)>0 skulle være y/c > 0

Svar #3
06. december 2007 af Spiderpig (Slettet)

ln står for hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2007 af josemaria (Slettet)

Du har en funktion på din lommeregner der hedder "LN"

Skriv et svar til: Isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.