Dansk
hvad betyder de ord...
09. december 2007 af
OnlyMe07 (Slettet)
redoble=
reetablere=
refusere=
kyras=
fataslimse=
ufortrøden=
Taak på forhånd :D
reetablere=
refusere=
kyras=
fataslimse=
ufortrøden=
Taak på forhånd :D
Svar #3
09. december 2007 af mathon
redoble = fordoble = forstærket indsats af......et eller andet
reetablere = retablere = genetablere, genopbygge, genoprette, genrejse, genskabe, rekonstruere
refusere = 1) vægre sig ved at springe over en forhindring
..................2) afslå, afvise
kyras = (fransk cuirasse af cuir = læder) bryst- og rygharnisk oprindeligt af læder. Kyrasser = rytter klædt i kyras. Harnisk = brynje, panser, rustning.
fataslimse = "fatalisme"? = den tro at alt er forudbestemt af skæbnen
ufortrøden = uanfægtet, uforsagt = "the show must go on"
reetablere = retablere = genetablere, genopbygge, genoprette, genrejse, genskabe, rekonstruere
refusere = 1) vægre sig ved at springe over en forhindring
..................2) afslå, afvise
kyras = (fransk cuirasse af cuir = læder) bryst- og rygharnisk oprindeligt af læder. Kyrasser = rytter klædt i kyras. Harnisk = brynje, panser, rustning.
fataslimse = "fatalisme"? = den tro at alt er forudbestemt af skæbnen
ufortrøden = uanfægtet, uforsagt = "the show must go on"
Skriv et svar til: hvad betyder de ord...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
