Matematik

forskrift for 4.grads & 3.gradsligning?

09. december 2007 af blondin9000 (Slettet)
Bestem forskriften for:

g: når det forudsættes at graden er 4 og koefficienten til x^4 er 1/4?

h: når det forudsættes at graden er 3 og koefficienten til x^3 er 1 ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Der er jo uendelig mange løsninger? Tror du ikke, der mangler nogle oplysninger?

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2007 af dnadan (Slettet)

g) g(x)=1/4x^4+bx^3+cx^2+dx+e, hvor tallene b,c,d og e er valgfrie

h) prøv det samme som foroven


Foroven antages det, at du ikke mangler at skrive nogle oplysninger ind.

Svar #3
09. december 2007 af blondin9000 (Slettet)

Jeg har ikke flere oplysninger end jeg har skrevet her...

kommer h så til at se sådan her ud:

h) h(x) =1x^3 +bx^2 + cx +dx + e ???

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2007 af dnadan (Slettet)

Den generelle forskrift for et polynonium af 4. grad er:
f(x)=ax^3+bx^2+cx+d

så prøv lige igen:)

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2007 af dnadan (Slettet)

rettelse til #4:
Den generelle forskrift for et polynonium af 3. grad er:
f(x)=ax^3+bx^2+cx+d


Svar #6
09. december 2007 af blondin9000 (Slettet)

h(x) =1x^3 +bx^2 + cx +d ??

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. december 2007 af Marcovergaard (Slettet)

#6 det ser rigtigt ud, MEN:

Jeg synes bare du skal nøjes med at skrive:

h(x)= x^3+bx^2+cx+d


Det er i bund og grund det samme, men det 1 tal skaber næsten mere forvirring end det er til nytte.

Skriv et svar til: forskrift for 4.grads & 3.gradsligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.