Matematik

Ligninger

11. december 2007 af Yasin14 (Slettet)
Hjælp til disse.

2(2x + 5) = 3(x + 10) x=

2x - 6= -2x - (x-9) x=

8x + (5x -6 -4x +1) = x-(x-4) x=

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Start med at gange ind i parenteserne.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2007 af dnadan (Slettet)

Hvad har du prøver med?

Generelt, gang parenteserne ud/ ophæv parenteserne, herefter reduceres de så vidt muligt, hvormed dét gøres nemmere for dig selv.

Svar #3
11. december 2007 af Yasin14 (Slettet)

okay men kan du ikke vise så, så kan jeg gøre det samme måde på de andre stykker.

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2007 af aaaa95 (Slettet)

2(2x+5)=3(x+10)

4x+10 = 3x + 30

4x-3x = 30 - 10

x = 20

sådan, det bare med at gange ind, ligesom de andre siger..

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2007 af Sherwood (Slettet)

2(2x + 5) = 3(x + 10)
<=>
4x+10=3x+30
<=>
4x-3x=30-10
<=>
x=20

Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.