Matematik

ligning

11. december 2007 af Yasin14 (Slettet)
Tak for hjælpen med det med paranteserne, men nu kan jeg ikke forstå det her?.

-x-2 = -6-3x

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2007 af Isomorphician

isoler x

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2007 af Sherwood (Slettet)

-x-2=-6-3x
<=>
3x-x=-6+2
<=>
2x=-4
<=>
x=-2

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.