Matematik

Ligning

13. december 2007 af JonasTerp (Slettet)
Nogle der kan løse ligningen:

1=(1/3)*(pi*x^2)*(1/((1/3)*(pi*x^2))

x=?

Min lommeregner giver resultatet: x=x :S

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Hmm. Så burde den jo ikke have nogen løsning da: x=x <=> 0=0

Ellers er jeg da også lidt forvirret.

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2007 af Mikkat (Slettet)

Som du skriver den (med en højre-parentes for lidt eller en venstre-parentes for meget) står der 1 på begge sider af lighedstegnet og så er alle tal jo løsning. Det gælder også for x=x

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2007 af dnadan (Slettet)

1=(1/3)*(pi*x^2)*(1/((1/3)*(pi*x^2))
<=>
1= (pi*x^2)/3*(3/(pi*x^2))
<=>
1=(pi*x^2*3)/(3*pi*x^2)
<=>
1=1

alle x er løsning... bortset fra én(0)

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Super. Mit løsningsforslag var det eneste som ikke duede. :D

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.