Matematik
Solens og jordens radius
13. december 2007 af
loui6695 (Slettet)
Hej (:
Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde ud af, hvordan man beregner Solens, og Jordens radius?
Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde ud af, hvordan man beregner Solens, og Jordens radius?
Svar #1
13. december 2007 af bluegambler (Slettet)
På samme måde som du beregner radius i en kugle:
O = 4*pi*r^2
så kan r issoleres
eller hvis du kender volumen:
V = 4/3*pi*r^3
O = 4*pi*r^2
så kan r issoleres
eller hvis du kender volumen:
V = 4/3*pi*r^3
Svar #2
14. december 2007 af Zalam (Slettet)
De står skrevet i forskellige tabeller, jeg har to fysik formelsamlinger / kompendier, hvor begge står i.
Svar #3
16. december 2007 af loui6695 (Slettet)
Okay - tak
Men hvordan kan jeg udregne det hvis den eneste oplysning jeg har fået, er afstanden mellem jorden og solen (149600000 km), og jordens radius (6400 km)?
Men hvordan kan jeg udregne det hvis den eneste oplysning jeg har fået, er afstanden mellem jorden og solen (149600000 km), og jordens radius (6400 km)?
Skriv et svar til: Solens og jordens radius
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
