Dansk

Hjælp, lidt sjovt dansk :)

13. december 2007 af asa (Slettet)
3 danske byer gemmer sig i følgende omskrivninger:

Kronprins i form

Stofslot

Skaf en anløbsplads


Hjælp, dr der nogle som kan hjælpe mig?? :)
Hurtigt :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2007 af xdjulies (Slettet)

Kronprins i form= Frederikssund.

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2007 af Lærke Søs (Slettet)

Skaf en anløbsplads = København

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2007 af Mads (Slettet)

Og gad vide om ikke stofslot = Silkeborg?

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2007 af BentJ (Slettet)

Hvilken hovedstad i Europa er så en krigsbarbermaskine?

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. december 2007 af LunaDL (Slettet)

Warszava = "war-shaver"

Skriv et svar til: Hjælp, lidt sjovt dansk :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.