Dansk

Dansk

14. december 2007 af frutti4 (Slettet)
3 danske byer gemmer sig i følgende omskrivninger:

Kronprins i form

Stofslot

Skaf en anløbsplads


Hjælp, dr der nogle som kan hjælpe mig?? :)
Hurtigt :)
Hvis I ikke forstår det så skriv det, så kan det være jeg kan forklare det nærmere..

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Skaf en anløbsplads = Køb en havn - København

Tænker lige lidt over de andre.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Stofslot = Silke borg - Silkeborg

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Kronprins i form = Frederikssund

Det skulle vist være det.

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2007 af janko (Slettet)

se det her :D
http://kleinx.dk/kun4sjov/historier/hovedstaden.html

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2007 af chrisjorg (Slettet)


33) Dårliggående fremspring = Stockholm

Oh provinsielle Danmark...

Svar #6
15. december 2007 af frutti4 (Slettet)

Tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#4 Så fik vi lige bekræftet, at jeg havde ret. Super. :-)

Skriv et svar til: Dansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.