Fysik
Newton og Kepler
15. december 2007 af
linee-piigen (Slettet)
Nogle der kan fortælle mig hvorfo:
4*pi^2*K*(m*M/r^2) = G*(m*M/r^2)
Altså hvorfor: 4*pi^2*K = G
Når jeg skal udlede sammenhængen mellem keplers 3. lov, og newtons gravitationslov:)
4*pi^2*K*(m*M/r^2) = G*(m*M/r^2)
Altså hvorfor: 4*pi^2*K = G
Når jeg skal udlede sammenhængen mellem keplers 3. lov, og newtons gravitationslov:)
Svar #2
16. december 2007 af linee-piigen (Slettet)
er det bare fordi at 4pi^2 * et eller andet tal, = 6,670*10^-11
??
??
Skriv et svar til: Newton og Kepler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
