Matematik
Ligning (keopspyramiden)
16. december 2007 af
MortenJA (Slettet)
Sidder med et bevis der omhandler det gyldne snit og keopspyramiden, og er lidt i tvivl om noget her. Kan følgende lade sig gøre kun vha. løse ligning:
0=b^2-ab-a^2 <- keops
v
0=a^2-ab-b^2 <- phi
For ved keops er b=lange og ved phi er det a=lange, så har de bare byttet rundt på dem eller kan man løse sig frem til det?
0=b^2-ab-a^2 <- keops
v
0=a^2-ab-b^2 <- phi
For ved keops er b=lange og ved phi er det a=lange, så har de bare byttet rundt på dem eller kan man løse sig frem til det?
Skriv et svar til: Ligning (keopspyramiden)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
