Kemi
Hjælp til afstemning!
17. december 2007 af
Jitterbug (Slettet)
Hvorfor skal man have 6 jern på begge sider? Meget forvirret.
Cr2O72-(aq) + 6Fe2+(aq) + 14H+(aq) ? 2Cr3+(aq) + 6Fe3+(aq) + 7H2O(l)
Cr2O72-(aq) + 6Fe2+(aq) + 14H+(aq) ? 2Cr3+(aq) + 6Fe3+(aq) + 7H2O(l)
Svar #1
17. december 2007 af Jitterbug (Slettet)
Cr2O72-(aq) + 6Fe2+(aq) + 14H+(aq) -> 2Cr3+(aq) + 6Fe3+(aq) + 7H2O(l)
Svar #2
17. december 2007 af mathon
OT(Cr) i Cr2O7^(2-) = +6
OT(Cr) i Cr^(3+) = +3 dvs. 3 nedgange pr. atom *2 atomer = 6 nedgange
OT(Fe) i Fe^(2+) = +2
OT(Fe) i Fe^(3+) = +3 dvs. 1 opgang pr. atom * 6 atomer = 6 opgange
OT(Cr) i Cr^(3+) = +3 dvs. 3 nedgange pr. atom *2 atomer = 6 nedgange
OT(Fe) i Fe^(2+) = +2
OT(Fe) i Fe^(3+) = +3 dvs. 1 opgang pr. atom * 6 atomer = 6 opgange
Svar #3
17. december 2007 af Jitterbug (Slettet)
mange tak. Kan man ikke skrive at
Cr har nedgang på:3*1*2
Fe har opgang på: 1*3*2
Hvis du forstår min tankegang?
Cr har nedgang på:3*1*2
Fe har opgang på: 1*3*2
Hvis du forstår min tankegang?
Skriv et svar til: Hjælp til afstemning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
