Dansk

mundtlig dansk eksamen

11. juni 2004 af hesteleif (Slettet)
En af mine venner som jeg går på skole med, var oppe i dansk i går (torsdag), han havde forberedt sig godt, og da han kom ind snakkede han løs i 6 minutter, så siger censor at det er fint, og sender ham ud. Da han kommer ind og skal have sin bedømmelse afvide siger censor bare at han er dumpet, hvilket han også fik klaget lidt over, da han ikke fik mere tid. Der står på en seddel vi har fået, at man skal være inde til selve eksaminationen i et kvarter, men han blev jo sendt ud efter 6 minutter, og fik derfor ikke sagt alt hvad han gerne ville. Han er lidt ligeglad med det, men jeg skal selv op i dansk i morgen, og hvis det samme sker for mig, vil jeg da blive lidt muggen. Så jeg kunne godt lige tænke mig at høre hvad i ville gøre, hvis i kom ind til en eksamen, og kun nåede at sige 1/4 af det i gerne vil, og bliver sendt ud 10 minutter før i rigtigt skulle ud. :<

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2004 af erdos (Slettet)

Skete det til en eksamen...? Det tror jeg simpelthen ikke på!

Svar #2
11. juni 2004 af hesteleif (Slettet)

det er sennanme rigtig!

Svar #3
11. juni 2004 af hesteleif (Slettet)

det klammeste var, at de var 2 inde i forberedelseslokalet ad gangen, det synes jeg er kanondårlig os. :<, håber bare ikk det blir' sådan i morgen ved mig også.

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2004 af Rosars (Slettet)

Jeg ville sige til censor at jeg havde mere at sige og at tiden jo ikke var gået. Inden censor og lærer siger at du må gå ud, skal de spørge om du har fået sagt det hele...

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2004 af Slacz Maci (Slettet)

1 stks. klagesag!

- og som sagt skal de jo spørge om du har mere tilbage, og gør de ikke det så siger du det selv!

Svar #6
11. juni 2004 af hesteleif (Slettet)

hurra. jeg fik 9, og jeg fik al den tid som jeg var skrevet til, men min ven er ligeglad, så der bliver nok ikke nogen klagesag fra hans side.

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. juni 2004 af Mads^^ (Slettet)

mon ikke der er blevet pyntet lidt på den rigtige historie fra din vens side :)

Svar #8
11. juni 2004 af hesteleif (Slettet)

det er der altså ikke :D

Brugbart svar (0)

Svar #9
11. juni 2004 af yepper (Slettet)

hej, jeg er 100% sikker på at din ven med vilje sikkert besvarede noget som han slet ikke skulle.

eks: skulle han snakke om Leif Panduros - uro i forstæderne, så snakkede han vel bare om at han slet ikke gider eksemanen m..

hvad ved jeg?

Svar #10
11. juni 2004 af hesteleif (Slettet)

ja jeg ved sku heller ikke rigtig, men han er så ligeglad med hvad han fik, han var bare lidt utilfreds med at han blev dumpet når han kun fik så kort tid, men som sagt er han ligeglad, og jeg skrev egentlig også bare det her indlæg for at vide lidt om hvad jeg skulle gøre hvis det samme skulle ske for mig selv, men det gjorde det heldigvis ikke.

>:)

Brugbart svar (0)

Svar #11
11. juni 2004 af Fjolset (Slettet)

Jeg ved sgu ikke, de der kællinger kan finde på hvad som helst. Jeg ville klage og hvis det ikke hjalp bliver man vel nød til at finde censors adresse og skaffe noget at slå med.

Svar #12
11. juni 2004 af hesteleif (Slettet)

hehe!
Det bedste ved i dag var at min lærer sagde til mig da jeg gik ud, (efter jeg lige havde fået min karakter afvide), at det havde jeg skjult godt iløbet af året. ;)

Skriv et svar til: mundtlig dansk eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.