Matematik

Lad os lege en leg!

28. december 2007 af VictorJ (Slettet)
Find fejlen! :D

1=sqr(1)=sqr(1*1)=sqr((-1)*(-1))=sqr((i^2)*(i^2))=i^2=-1

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2007 af Simone_123 (Slettet)

skal vi lege? åh

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. december 2007 af Simone_123 (Slettet)

fejlen er sqr((i^2)*(i^2))

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. december 2007 af Uracil (Slettet)

Det er stenet det dér!

sqr((i^2)*(i^2))=sqr(i^4) og ikke i^2

i^4=1

og.... sqr(i^4)=1

Derfor 1=1

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. december 2007 af Simone_123 (Slettet)

selvfølglig har jeg ret ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. december 2007 af Simone_123 (Slettet)

Jeg keder mig rimlig meget her i juleferien. Snart nytår ;)

Svar #6
28. december 2007 af VictorJ (Slettet)

Simone laver en ny leg?

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. december 2007 af Simone_123 (Slettet)

En fræk leg? Eller bare matematik?

Brugbart svar (0)

Svar #8
28. december 2007 af BentJ (Slettet)

#7
En fræk leg :)

Brugbart svar (0)

Svar #9
28. december 2007 af Uracil (Slettet)

e^(i*pi)=-1 <=> ln(-1)=i*pi

Ovenstående er rigtigt, men følgende:

0=ln(1)=ln((-1)*(-1))=ln((-1)+ln(-1))=i*2pi

Hvad er der galt?


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. december 2007 af Simone_123 (Slettet)

det var bare en spøg Bent ;=

Brugbart svar (0)

Svar #11
28. december 2007 af BentJ (Slettet)

#10
Altid rart med lidt satire ;)

Svar #12
28. december 2007 af VictorJ (Slettet)

#9 Det er klart nok at det ikke stemmer, men jeg kan ikke rigtig se hvad.. regnereglerne brydes jo ikke... argh

Svar #13
28. december 2007 af VictorJ (Slettet)

og det ser ud til at simone og bent er for liderlige til at regne den ud..

Brugbart svar (0)

Svar #14
28. december 2007 af Simone_123 (Slettet)

Det er mere Bent der er liderlig. :s og jeg behøves ikke at regne den ud, for jeg kan se hvor fejlen er henne!

Svar #15
28. december 2007 af VictorJ (Slettet)

jaså? jeg kan ikke se fejlen? hvor er den så?

Brugbart svar (0)

Svar #16
28. december 2007 af BentJ (Slettet)

#14

jeg er sku ikke liderlig. pigebarnet spørger om vi skal lege en fræk leg og det takker jeg da ikke nej til.

Brugbart svar (0)

Svar #17
28. december 2007 af -Zeta- (Slettet)

ln((-1)*(-1)) = ln((-1)+ln(-1)) = nej

ln((-1)*(-1)) = ln(-1) - ln(-1) = ja

Brugbart svar (0)

Svar #18
28. december 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Det er sjældent at matematik gør en kvinde liderlig.

Jeg kan huske, at jeg engang viste min veninde en polær funktion (jeg mener, at det var r=cos(2Ø) ) og hun blev da meget varm på mig ;)

Svar #19
28. december 2007 af VictorJ (Slettet)

#17 kan ikke sine regneregler... tjek lige igen dú!

Brugbart svar (0)

Svar #20
28. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#18 Haha. Men du er jo også mensaner.

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 59 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.