Matematik

Ligning

13. juni 2004 af TDP (Slettet)
Hvad beskriver en ligning med to variable..?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2004 af Mads^^ (Slettet)

Det kommer jo altså an på hvordan den ser ud :]

Svar #2
13. juni 2004 af TDP (Slettet)

Bare generelt

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2004 af Mads^^ (Slettet)

Tjaaaeh - jamen... Lidt et mærkeligt spørgsmål, men et indput i den ene variabel vil jo beskrive den anden...

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2004 af sigmund (Slettet)

Tænker du på en funktion af to variable? Hvis du ser på et punkt i xy-planen, så vil du i dette punkt have en funktionsværdi f(x,y), hvis værdi afhænger af forskriften for funktion. For eksempel: f(x,y)=(x-1)^2+(y-1)^2. Ser du på punktet (x,y)=(2,2) i xy-planen, så vil funktionsværdien i dette punkt være f(2,2)=(2-1)^2+(2-1)^2=1^2+1^2=1+1=2.

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.