Matematik
4 første afledende funktioner
06. januar 2008 af
sus-gym (Slettet)
når de spørger om 4første afledende funktioner hvad skal jeg så gøre?
f(x) = sin(2x)
skal jeg så difertiere den fire gange????
1) f(x) = sin(2x) => cos(2x) x 2
=> cos(2x) x 2 => -sin(2x) x 2 + cos(2x)
er jeg på rigtigt spor???
hvordan differntierer jeg videre??
f(x) = sin(2x)
skal jeg så difertiere den fire gange????
1) f(x) = sin(2x) => cos(2x) x 2
=> cos(2x) x 2 => -sin(2x) x 2 + cos(2x)
er jeg på rigtigt spor???
hvordan differntierer jeg videre??
Svar #1
06. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)
Ja du skal differentiere den 4 gange. Du skal differentiere den som en sammensat funktion, så den 1. afledte bliver:
h'(x)=f'(g(x))*g'(x)=cos(2x)*2
2. afledte bliver:
h''(x)=-2*2*sin(2x)
Bare fortsæt på den måde, så når du det rigtige svar.
h'(x)=f'(g(x))*g'(x)=cos(2x)*2
2. afledte bliver:
h''(x)=-2*2*sin(2x)
Bare fortsæt på den måde, så når du det rigtige svar.
Skriv et svar til: 4 første afledende funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
