Matematik

renter

09. januar 2008 af seriøs (Slettet)
På en annuitetsopsparing indbetales hvert år 7000 kr. Den årlige rente er 2,3 %

Beregning af den tilsvarende halvårlige procentvise rente

Kan jeg godt bruge denne formel til at regne det ud:

A = B x(1+r)^n / r

Jeg har brugt lang tid på det.......

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2008 af mathon

(1+r_hå)^2 = 1+r_h = 1,023

1+r_hå = 1,023^0,5 = 1,01143

r_hå = 1,01143-1 = 0,01143 = 1,143%

Svar #2
09. januar 2008 af seriøs (Slettet)

hvor kommer h fra og hå ...?


jeg håber virkelige du kan forklare mig det mere... det er nemlig kun den formel der står til opgaven A = B x(1+r)^n / r

Svar #3
09. januar 2008 af seriøs (Slettet)

ok dvs. (1+r)^n = 1,023^0,5 = 1,01143

hvorfor trækker du 1 fra når du vil komme frem til det i procent--------

Svar #4
09. januar 2008 af seriøs (Slettet)

hjælp plzz... måske er det nemmere hvis jeg for hele formlen ?

Skriv et svar til: renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.