Matematik
Størst vækst?
10. januar 2008 af
Eagle-Eye (Slettet)
Hej,
Jeg har svært ved følgende opgave: http://peecee.dk/upload/view/89485
Det drejer sig om den aller sidste opgave på dokumentet.
Jeg kan ikke umiddelbart finde en logisk måde at regne det ud på.
Håber nogen vil hjælpe mig.
Jeg har svært ved følgende opgave: http://peecee.dk/upload/view/89485
Det drejer sig om den aller sidste opgave på dokumentet.
Jeg kan ikke umiddelbart finde en logisk måde at regne det ud på.
Håber nogen vil hjælpe mig.
Svar #2
10. januar 2008 af Danielras (Slettet)
Tja måske. Hvis du har fundet N(t) kan du vel indsætte denne i udtrykket for N'(t) og reducere.
Den største væksthastighed må kunne findes som et maksimum på N'(t). Differentier derfor udtrykket for N'(t) og løs N''(t) = 0 med hensyn til t.
Den største væksthastighed må kunne findes som et maksimum på N'(t). Differentier derfor udtrykket for N'(t) og løs N''(t) = 0 med hensyn til t.
Svar #3
11. januar 2008 af dnadan (Slettet)
V_max=b/2a. jf. toppunktsformlen.
hvor a og b stammer fra:
y'=y(b-ay)
hvor a og b stammer fra:
y'=y(b-ay)
Skriv et svar til: Størst vækst?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
