Matematik
lineære funktion f
11. januar 2008 af
anna85 (Slettet)
hej
jeg har fået til opgave at løse en graf for en lineære funktion f går gennem punkterne P(-6,4) og Q(2,8)
bestem en forskrift
er det sådan man løser den?
y2 - y1
a=--------
x2 - x1
8-4 4
----= ---= 0,5=a
2- -6 8
8=2*0,5+b
8=1+b
8-1=b
7=b
y=0,5x+1
jeg har fået til opgave at løse en graf for en lineære funktion f går gennem punkterne P(-6,4) og Q(2,8)
bestem en forskrift
er det sådan man løser den?
y2 - y1
a=--------
x2 - x1
8-4 4
----= ---= 0,5=a
2- -6 8
8=2*0,5+b
8=1+b
8-1=b
7=b
y=0,5x+1
Svar #1
11. januar 2008 af Danielras (Slettet)
Metoden er rigtig nok, men hvorfor sætter du b lig 1 til sidst når du lige har fundet den som 7?
y = 0.5x + 7
er rigtigt.
y = 0.5x + 7
er rigtigt.
Skriv et svar til: lineære funktion f
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
