Matematik
Ligning for vandret asymptote.
13. januar 2008 af
Cecilie1989 (Slettet)
Hej alle.
Er er nogle, det kan hjælpe mig med denne opgave, hvor man skal bestemme ligningen for den vandrette asymptote til grafen for nedenstående funktion:
f(x)=((10x^2-3x+7)/(5x^2+3x+17))-4
Jeg benytter her, at t=n, og får at y=10/5=2/1, men hvad gør jeg med de -4 der står til sidst? Resultatet skal give y=-32..
Er er nogle, det kan hjælpe mig med denne opgave, hvor man skal bestemme ligningen for den vandrette asymptote til grafen for nedenstående funktion:
f(x)=((10x^2-3x+7)/(5x^2+3x+17))-4
Jeg benytter her, at t=n, og får at y=10/5=2/1, men hvad gør jeg med de -4 der står til sidst? Resultatet skal give y=-32..
Svar #1
13. januar 2008 af peter lind
Prøv at se hvad der sker for numerisk meget store værdier af x
Skriv et svar til: Ligning for vandret asymptote.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
