Matematik
find vinkler
13. januar 2008 af
seriøs (Slettet)
På en tegning ses en skitse til et tag, derskal bygges over en carport.
Beregning af de ukendte vinkler
jeg giver dem betegnelser.
modstående katete = ?
hosliggende katete = 400
hypotenusen = 420
i vinkel C er den markeret med en firekant, så må gå udfra at den er retvinkel altså 90°
Hvordan skal jeg finde de andre vinkler????
Beregning af de ukendte vinkler
jeg giver dem betegnelser.
modstående katete = ?
hosliggende katete = 400
hypotenusen = 420
i vinkel C er den markeret med en firekant, så må gå udfra at den er retvinkel altså 90°
Hvordan skal jeg finde de andre vinkler????
Svar #1
13. januar 2008 af dnadan (Slettet)
kateten findes ved pythagoras.
og de to vinkler findes ved brug af tan, sin eller cos.
og de to vinkler findes ved brug af tan, sin eller cos.
Skriv et svar til: find vinkler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
