Matematik
Tanent til parabel, find p
14. januar 2008 af
dalle-rumv (Slettet)
Når man har linjen til
y= -2x-5
så er tangeten til parablen
y=x^2-6x+p
Hvordan bestemmer man p?
y= -2x-5
så er tangeten til parablen
y=x^2-6x+p
Hvordan bestemmer man p?
Svar #2
14. januar 2008 af dalle-rumv (Slettet)
linjen y=-2x-5 er tangenten til parablen y=x^2-6x+p
formulerede mig forkert
formulerede mig forkert
Skriv et svar til: Tanent til parabel, find p
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
