Kemi
pH-beregning med aminosyrer
14. januar 2008 af
Christinana (Slettet)
Jeg skal beregne pH-værdien af en vandig opløsning med glycin (2-aminoethansyre). Jeg har fundet ud af at stoffet findes i vandig opløsning som +NH3-CH2-COO- og i databogen står der:
pKs = 9,87
pKb = 11,65
Skal jeg så bare bruge pH = ½(pKs + pKs(ams))? Men hvorfor har jeg så fået oplyst en koncentration?
pKs = 9,87
pKb = 11,65
Skal jeg så bare bruge pH = ½(pKs + pKs(ams))? Men hvorfor har jeg så fået oplyst en koncentration?
Skriv et svar til: pH-beregning med aminosyrer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
