Matematik
vinkler
14. januar 2008 af
seriøs (Slettet)
tan A = a/b
Denne formel gælder, når jeg er interesseret i at finde vinkel A, hvis nu jeg vil finde vinkel B kan jeg så godt vende formlen dvs. sådan, at den ser sådan ud:
tan B = b/a ?
Denne formel gælder, når jeg er interesseret i at finde vinkel A, hvis nu jeg vil finde vinkel B kan jeg så godt vende formlen dvs. sådan, at den ser sådan ud:
tan B = b/a ?
Svar #1
14. januar 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
ja, det er rigtigt. Men jeg kan ikke lide at du siger "vende formlen", hehe (: Det minder mig om når min matematik lærer sagde at "2a" flyttes over på den anden side. Så plejede jeg at spørge om han var flyttemand ;)
Svar #2
14. januar 2008 af seriøs (Slettet)
hehehehe hvor sjovt... jeg bor i tyskland skal jeg hilse ?? :o)
Svar #4
14. januar 2008 af seriøs (Slettet)
JA det er jeg klar over ;) men det er nu stadig rigtigt, at jeg bor i Tyskland...
Skriv et svar til: vinkler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
