Matematik
Df og monotoniforhold
15. januar 2008 af
Eleven:-) (Slettet)
Hej, jeg har altid haft problemer med hvordan man finder df og monotoniforhold.
Hvordan finder jeg df for: f(x)= 1/4 x^4-x^2
mvh eleven :-)
Hvordan finder jeg df for: f(x)= 1/4 x^4-x^2
mvh eleven :-)
Svar #2
15. januar 2008 af Tipp-Ex (Slettet)
f'(x)=x^3-2x
Løs ligningen f'(x)=0, så får du i hvilke punkter f har ekstrema
Løs ligningen f'(x)=0, så får du i hvilke punkter f har ekstrema
Svar #3
15. januar 2008 af Eleven:-) (Slettet)
skal jeg ikk først finde df for f(x), før jeg finder f'(x)=0
Svar #4
15. januar 2008 af Lise Pedersen (Slettet)
dy/dx mener du vel. dy/dx = f'(x). Det er to forskellige måder at angive at det er den aflede funktion af f(x).
Skriv et svar til: Df og monotoniforhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
