Matematik

brøk - rigtig?

17. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)
Hvis man får et resultat til, at blive:

(-6)/(-1) skal man så fjerne minus så det går hen og bliver: (6)/(1)

Det skal dog lige siges, at det er hældningen for en linje der går gennem punkterne A og B

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2008 af dnadan (Slettet)

(-6)/(-1)=6

Svar #2
17. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)

kan en hældning godt være 6 ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2008 af dnadan (Slettet)

ja, hvorfor skulle den ikke kunne være det?

lineær funktion:
y=ax+b, hvor a og b er reelle tal.

Svar #4
17. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)

Okay, er mit resultat så ikke rigtig - hvis punkterne hedder:


A (-3,-1), B (-4,-5)

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2008 af dnadan (Slettet)

(-5-(-1))/(-4-(-3))= -4/-1= 4/1=4

Svar #6
17. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)

når ja, min fejl.

Hvad med hvis:
A (4,4), B (5,-6)

(-6(-4))/(5-4)= -10/-1=10/1=10

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. januar 2008 af dnadan (Slettet)

nej.
(-6-4)/(5-4)=-10/1=-10

Svar #8
17. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)

ahh okay

Skriv et svar til: brøk - rigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.