Matematik
Plzz hjælp med reducering :(
17. januar 2008 af
Osmanli (Slettet)
1 opgave som jeg stadigvæk ikke kan finde ud af :/
1. Opgave: 5x(x-y)-3y(y-x) =
5x^2-5xy-3y^2+3xy =
-2xy+5x^2-3y^2 = ??
Mange tak på forhånd
1. Opgave: 5x(x-y)-3y(y-x) =
5x^2-5xy-3y^2+3xy =
-2xy+5x^2-3y^2 = ??
Mange tak på forhånd
Svar #1
17. januar 2008 af dnadan (Slettet)
et indlæg er nok:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=456637
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=456637
Skriv et svar til: Plzz hjælp med reducering :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
