Matematik
hjælp - trapezet
19. januar 2008 af
mary45 (Slettet)
Hej .:) håber i kan hælpe mig med dette:
I trapezet ABCD er siderne AD og BC parallelle, og det oplyses at:
AD=9,0
AB=8,1
A= 70 grader
D= 61 grader
Jeg skal nu beregne de manglende stykker i trapezet, men jeg forsår ikk hvordan?:(
HJÆLP!!TAK
I trapezet ABCD er siderne AD og BC parallelle, og det oplyses at:
AD=9,0
AB=8,1
A= 70 grader
D= 61 grader
Jeg skal nu beregne de manglende stykker i trapezet, men jeg forsår ikk hvordan?:(
HJÆLP!!TAK
Svar #1
19. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Beregn først BD vha cosinusrelationerne.
Beregn vinkel D i trekant ABD.
osv.
Husk at B=180-A og C=180-D.
Beregn vinkel D i trekant ABD.
osv.
Husk at B=180-A og C=180-D.
Skriv et svar til: hjælp - trapezet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
